BREAKING!! UNIKT INDBLIK I THE COMMENTATOR

Det er med stor glæde, at vi endelig kan præsentere, hvad vi mener bliver en af årets helt store danske filmbegivenhederne, nemlig intet mindre end en samtale om den nye film “The Commentator” med Jørgen Leth i hovedrollen.

Den amerikanske producent Brendt Barbur vil være til stede i selskab med Jørgen Leth, som sammen vil tage os med ind i filmens univers, tankerne bag og sætte fokus på Jørgens Leths passion for cykelløb. Det er første gang, at Jørgen Leth selv vil se dette work in progress-uddrag fra filmen, og det bliver ligeledes muligt at stille spørgsmål undervejs i samtalen.

På Gran Fondo Film Festival er vi umådelig stolte over at kunne præsentere et sådant arrangement allerede første år, endsige på den helt store klinge stemple ind som cykelfilm festival, der sigter efter øverste hylde. Et øjeblik vi gerne vil dele med hele filmdanmark, derfor denne mail som I skal læse som en invitation til at komme ind opleve det unikke visning.

Har du ikke allerede sikret dig en billet til denne unikke aften, så kan billetter købes her.

Tidspunkt:  Lørdag d. 2. maj 2015 kl. 21.00

Kom allerede kl. 20.00 til et glas vin i Astabar inden visningen, hvor både Jørgen Leth og Brendt Barbur ligeledes vil være tilstede.